O ProMediji

KO SMO MI?

Pouzdanost, Odgovornost, Fleksibilnost i Inovativnost su vrednosti koje svakodnevno promovišemo i osnažujemo na nivou kompanije. Pomoću ovakvih vrednosti mi smo pošteni, odani, transparentni, organizovani i prilagodljivi prema sebi i našim partnerima.

ProMedia nije običan distributer dobrih brendova već dugoročni strateški partner koji može da obezbedi najkvalitetniji put ka tržištu sa sposobnostima koje objedinjavaju nabavku, logistiku, prodaju i marketing.

Mi imamo preduzetnički duh, korporativnu strukturu i korporativnu kulturu.
Mi smo lideri i samopokretači koji brzo reaguju na promene, razvijaju nove ideje i stvaraju nove mogućnosti.
Mi smo posvećeni svom poslovanju, komunikativni smo, energični i motivisani. Kontinuirano učimo dok razvijamo sebe i svoje partnere.
Mi se vodimo ličnim primerom izvrsnosti i preuzimamo odgovornost za svoje postupke.
Mi ispunjavamo data obećanja.
Mi cenimo snažna i dugoročna partnerstva.
Mi postupamo po jasno definisanim procedurama.
Mi poštujemo svakog pojedinca i njegove osobenosti.
Mi se odnosimo prema partnerima onako kako bismo želeli da se oni odnose prema nama.
Mi poštujemo svoje kolege i poslovne partnere na ličnom i profesionalnom planu.
Mi smo kompanija koja razvija visoku društvenu odgovornost prema svojim zaposlenima i prema lokalnim zajednicama.

Naši ključni strateški pokretači su: kultura visokih performansi, održivi razvoj, operativna izvrsnost i praćenje novih tehnologija.

POSLOVNA POLITIKA PROMEDIJE

Reč PARTNERSTVO je temelj našeg postojanja. Prevazilaženje odnosa KUPAC-PRODAVAC i uspostavljanje PARTNERSKIH ODNOSA je ključ uspeha obe strane.

Ovakav odnos predstavlja krajnji domet napora usmeravanja ka potrebama korisnika naših usluga. Razumevanje potreba naših principala i klijenata je dragoceno za odluke koje se donose u ProMediji.

Drugim rečima partnerski odnos objedinjuje zajednički cilj i zajednička misija.

ProMedia nema kupce i dobavljače, ProMedia ima i neguje samo partnere.

Kupci su oni koji samo kupuju naše proizvode, partneri su oni klijenti sa kojima razmenjujemo nova znanja, iskustva i sa kojima dostižemo maksimalan kvalitet saradnje.

PARTNERI

Počastvovani smo da već godinama unazad imamo partnere u:
Klinički centar Srbije, KC Vojvodine, KC Niš i KBC Kragujevac, VMA, KBC Zvezdara i Bežanijska kosa, IZJZ Vojvodine, IZJZ Niš, IZJZ Kragujevac, GZJZ Beograd, ZZJZ Užice, ZZJZ Valjevo, ZZJZ Kragujevac, ZZJZ Sombor…

Svesni smo da su snažne i pozitivne veze ključ uspeha u poslovnom životu. Godinama unazad imamo snažne partnere i u našim principalima jer smo na vreme shvatili da je svaki od njih veoma poseban.

Možemo se pohvaliti da godinama unazad zastupamo:
Euroimmun, Mindray, HiMedia, AliFax, Microbiologics, Diagon, The Binding Site, SSI, Partec, R&D systems, Stem cell technologies, PMS…


ProReady - Proizvodnja gotovih mikrobioloških hranljivih medijuma

ProReady logo

Nakon 20 godina uspešnog rada, formirana je čvrsta osnova za još veći rast i razvoj ProMedije.

Danas sa ponosom ističemo da smo uspešno pokrenuli proizvodnju gotovih mikrobioloških podloga.

Naš proizvodni program je kreiran da zadovolji potrebe i kliničkih, sanitarnih laboratorija, kao i potrebe farmaceutske industrije.
ProReady podloga ispunjava sve zahteve koji su neophodni za najviši kvalitet gotovog proizvoda.

Saznajte više o ProReady proizvodima

Imajući u vidu najnovije međunarodne standarde i razumevajući potrebe laboratorija za analitičkim i dijagnostičkim mikrobiološkim analizama, razvili smo rešenja u vidu proizvoda visokog kvaliteta – razlivene mikrobiološke podloge u pločama, epruvetama i bocama.

Saznajte više o proizvodnji

Kvalitet proizvoda je osnovni prioritet naše proizvodnje.
Vodimo računa da obezbedimo ispunjenje svih zahteva koji su neophodni za postizanje najvišeg nivoa kvaliteta gotovog proizvoda.
Kvalitet i standardizacija sirovina, siguran proces proizvodnje i testiranje kvaliteta svake serije u našoj laboratoriji kontrole kvaliteta obezbeđuje najviše standarde u svemu što proizvodimo.