O NAMA - COMPANY PROFILE
ProMedia

ProMedia-prodajni program

ProMedia se bavi prodajom laboratorijske opreme, reagenasa, hemikalija, materijala za kontrolu sterilizacije i potrošnog laboratorijskog materijala za mikrobiološke, biohemijske, citogenetske i PCR laboratorije, kao i laboratorije za kontrolu kvaliteta vode, hrane, lekova i ostale industrijske laboratorije.

 

Preuzmi: ProMedia - Company Profile (pdf. 2.27MB)

 

ISTORIJA

ProMedia je porodična kompanija, osnovana 1996. godine, sa sedištem u Kikindi i sa samo jednim ciljem, a to je bilo stvaranje stabilne i uspešne kompanije.

Od 2000. godine menja se pravni oblik sa dobro definisanom organizacionom strukturom i respektabilnim portfoliom.

Tokom godina uspevamo da zavredimo i sačuvamo poverenje principala o čemu govore brojne nagrade za najboljeg distributera pojedinih brendova.

Porast broja klijenata iz godine u godinu govori u prilog činjenici da je naš način poslovanja prepoznat i da ni sa te strane lojalnost nije izostala.

Organizacijom i načinom rada kompanija se neprestano prilagođava savremenim načinima poslovanja kako na domaćem tako i na tržištu Regiona (EX-YU).

Najranije ideje i prvi zacrtani ciljevi se ni do danas nisu zaboravili, jedina razlika je u tome što su oni danas predstavljeni kao misija, vizija i poslovna politika ProMedije.

Tu su zapravo sadržane kompanijske vrednosti, kao i stavovi i ideje, tj. strategija na kojoj želimo da gradimo budućnost.

U skladu sa načinom poslovanja, ProMedia je potpuno spremna da se susretne i sa izazovima u budućnosti.

 

KO SMO MI?

Pouzdanost, Odgovornost, Fleksibilnost i Inovativnost su vrednosti koje svakodnevno promovišemo i osnažujemo na nivou kompanije. Pomoću ovakvih vrednosti mi smo pošteni, odani, transparentni, organizovani i prilagodljivi prema sebi i našim partnerima.

ProMedia nije običan distributer dobrih brendova već dugoročni strateški partner koji može da obezbedi najkvalitetniji put ka tržištu sa sposobnostima koje objedinjavaju nabavku, logistiku, prodaju i marketing.

Mi imamo preduzetnički duh, korporativnu strukturu i korporativnu kulturu.
Mi smo lideri i samopokretači koji brzo reaguju na promene, razvijaju nove ideje i stvaraju nove mogućnosti.
Mi smo posvećeni svom poslovanju, komunikativni smo, energični i motivisani. Kontinuirano učimo dok razvijamo sebe i svoje partnere.
Mi se vodimo ličnim primerom izvrsnosti i preuzimamo odgovornost za svoje postupke.
Mi ispunjavamo data obećanja.
Mi cenimo snažna i dugoročna partnerstva.
Mi postupamo po jasno definisanim procedurama.
Mi poštujemo svakog pojedinca i njegove osobenosti.
Mi se odnosimo prema partnerima onako kako bismo želeli da se oni odnose prema nama.
Mi poštujemo svoje kolege i poslovne partnere na ličnom i profesionalnom planu.
Mi smo kompanija koja razvija visoku društvenu odgovornost prema svojim zaposlenima i prema lokalnim zajednicama.

Naši ključni strateški pokretači su: kultura visokih performansi, održivi razvoj, operativna izvrsnost i praćenje novih tehnologija.


POSLOVNA POLITIKA ProMedia

Reč PARTNERSTVO je temelj našeg postojanja. Prevazilaženje odnosa KUPAC-PRODAVAC i uspostavljanje PARTNERSKIH ODNOSA je ključ uspeha obe strane.

Ovakav odnos predstavlja krajnji domet napora usmeravanja ka potrebama korisnika naših usluga. Razumevanje potreba naših principala i klijenata je dragoceno za odluke koje se donose u ProMediji.

Drugim rečima partnerski odnos objedinjuje zajednički cilj i zajednička misija.

ProMedia nema kupce i dobavljače, ProMedia ima i neguje samo partnere.

Kupci su oni koji samo kupuju naše proizvode, partneri su oni klijenti sa kojima razmenjujemo nova znanja, iskustva i sa kojima dostižemo maksimalan kvalitet saradnje.

 

PARTNERI

Počastvovani smo da već godinama unazad imamo partnere u:
Klinički centar Srbije, KC Vojvodine, KC Niš i KBC Kragujevac, VMA, KBC Zvezdara i Bežanijska kosa, IZJZ Vojvodine, IZJZ Niš, IZJZ Kragujevac, GZJZ Beograd, ZZJZ Užice, ZZJZ Valjevo, ZZJZ Kragujevac, ZZJZ Sombor...

Svesni smo da su snažne i pozitivne veze ključ uspeha u poslovnom životu. Godinama unazad imamo snažne partnere i u našim principalima jer smo na vreme shvatili da je svaki od njih veoma poseban.

Možemo se pohvaliti da godinama unazad zastupamo:
Euroimmun, Mindray, HiMedia, AliFax, Microbiologics, Diagon, The Binding Site, SSI, Partec, R&D systems, Stem cell technologies, PMS...


SISTEM KVALITETA I STANDARDI

promedia sertifikat iso9001:2008Kvalitet je osnov svih aktivnosti u ProMediji i sprovodi se na jednostavan način: ponuditi uslugu vrhunskog i lako proverivog kvaliteta.

Zvanična potvrda za ulazak u svet kvaliteta je sertifikat za međunarodni standard ISO 9001:2008 dobijen 2006. godine. Nakon godina iskustva i rada u dokumentovanom sistemu, kvalitet u ProMediji je postao funkcija. Sve aktivnosti usmerene su na neprekidno poboljšanje u kome učestvuju svi zaposleni. Rezultat takvog timskog rada je potpuno zadovoljstvo klijenata kroz kvalitetnu uslugu servisa, distribucije i podrške.

Osnovni pristup je kvalitet ugrađen u proces. Procesna orijentacija nam omogućava neprekidno poboljšanje na osnovu analize ostvarenih vrednosti parametara procesa.

 

ProMedia ISO14001:2004ISO 18001:2007 ProMedia

Nakon 8 godina rada u sertifikovanom sistemu, od 2014. godine ProMedia poseduje još dva standarda koja je obavezuju na još veći rad. Uvođenjem standarda ISO 14001:2004 i ISO 18001:2007, dobili smo još jednu potvrdu kvaliteta našeg dugogodišnjeg rada.

Sistem kvaliteta u ProMediji će i dalje podrazumevati da:
Dobro nikada nije dovoljno dobro.
Samo izvrsno je dovoljno dobro.

 

>> POLITIKA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

>> POLITIKA KVALITETA

>> POLITIKA UPRAVLJANJA ZAŠTITOM ZDRAVLJA
I BEZBEDNOSTI NA RADU

 

 

 

Pročitati više (pdf. 2.27MB)

newsletter

Upišite se u našu jedinstvenu e-mail listu i pratite naše akcije, promocije i prezentacije.